MSI is installed even if it fails one of the launch conditions.

Scenario:   Install dev mode without PS installed. Install fails with custom dialog. Reinstall is actually a repair but plugin meta data is not then added. Have to uninstall and reinstall.

Id #1873 | Release: None | Updated: Feb 2, 2013 at 5:48 AM by dregan | Created: Jun 10, 2009 at 3:51 PM by dregan

GetToolsPath() in SystemInformationTask doesn't work with VS2008

SOFTWARE\Microsoft\VisualStudio\9.0 doesn't have an installdir entry   Should use SOFTWARE\Microsoft\Microsoft SDKs\Windows CurrentInstallFolder

Id #1828 | Release: None | Updated: Feb 2, 2013 at 5:48 AM by dregan | Created: Jun 7, 2009 at 1:03 PM by dregan

MSI doesn't work with 64 bit OS

One example: CriticalSystems.Instrumentation.psplugin referes to C:\program files... which should be c:\program files (x86) on 64 bit (of course c:\ shouldn't be hard coded either).

Id #1825 | Release: None | Updated: Feb 2, 2013 at 5:48 AM by dregan | Created: Jun 7, 2009 at 11:07 AM by dregan

Can't build with v2 Microsoft.Build.Framework

Error 1 Unhandled exception: PostSharp.CodeModel.BindingException: Cannot find the type 'Microsoft.Build.Framework.RequiredAttribute, Microsoft.Build.Framework, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, Pu...

Id #1824 | Release: None | Updated: Feb 2, 2013 at 5:48 AM by dregan | Created: Jun 7, 2009 at 10:56 AM by dregan

Weaver assembly isn't installed by MSI in developer mode

Id #1823 | Release: None | Updated: Feb 2, 2013 at 5:48 AM by dregan | Created: Jun 7, 2009 at 10:55 AM by dregan

  • 1-5 of 5 Work Items
    • Previous
    • 1
    • Next
    • Showing
    • All
    • Work Items